Optimaal benutten 2017-10-26T12:48:05+01:00

Wat kan Het EnergieAdviesBureau voor u betekenen?

Om ervoor te zorgen dat u optimaal gebruik kunt maken van alle mogelijke energie- en milieusubsidies, nemen wij 1x per kwartaal alle investeringen en activiteiten met u door. Deze werkwijze staat er garant voor dat alle subsidiemogelijkheden optimaal benut worden en dat aanvragen voor subsidie op tijd worden aangemeld.

Onze werkzaamheden beginnen bij het aanvragen van de subsidie en houden pas op nadat de subsidie is toegekend. U wordt hierin volledig ontzorgd.

Voor middelgrote tot grote ondernemingen maken wij een uniek profiel aan in onze subsidie database. Nadat dit profiel is gemaakt, wordt er elke dag automatisch gecontroleerd of er voor uw specifieke situatie een verandering heeft plaatsgevonden. Indien dit het geval is, nemen wij direct contact met u op over de mogelijke financiële gevolgen van de verandering.

No Cure – No Pay

Het EnergieAdviesBureau werkt, bij het aanvragen van subsidies, op basis van No Cure – No Pay. Dit betekent dat u ons pas kosten verschuldigd bent op het moment dat er een positieve beschikking voor uw subsidie is afgegeven. Wordt er geen positieve beschikking afgegeven, dan bent u ons niets verschuldigd. U loopt dus geen enkel risico bij het aanvragen van subsidies.

Graag vernemen wij van u of wij u kunnen ondersteunen door het aanmaken van een uniek profiel of bij het aanvragen van een energie- of milieusubsidie.