Wie zijn wij?

Het EnergieAdviesBureau b.v. bestaat uit een vaste kern van adviseurs met minimaal een afgeronde HBO studie. De afstudeer richtingen betreffen werktuigbouwkunde / energietechniek / milieukunde. Naast deze vaste kern maakt Het EnergieAdviesBureau b.v.  gebruik van gespecialiseerde externe collega’s. Door deze flexibele schil kunnen wij nagenoeg op elke energie gerelateerde vraag inspelen.

Uw energie kennisbank, uw EnergieAdviesBureau

Als Het EnergieAdviesBureau b.v. bestaan wij sinds 2008. Vanaf het moment van ontstaan hebben  wij ons gespecialiseerd in het adviseren van bedrijven bij de inkoop van elektriciteit en aardgas, verduurzamen van deze energiestromen, voeren wij verschillende energie besparingsonderzoeken uit en vragen wij namens onze cliënten  energie- en milieu subsidies aan. Om cliënten er tevens bewust van te maken dat de energiemeter waardevolle financiële informatie bevat maken wij gebruik van een zeer uitgebreid energie management systeem.

Onze cliënten bevinden zich vooral in de food, industrie, verzekering en vastgoed sector.

Energie inkoopprijzen vergelijken bij Het EnergieAdviesBureau.

Wij besteden dagelijks veel tijd aan het analyseren van de energiemarkten. Namens onze cliënten zijn wij opzoek naar het meest gunstige inkoop strategie. Bent u benieuwd wat de inkoop resultaten van het EnergieAdviesBureau zijn in vergelijking met die van u? Neemt u dan contact met ons op. Wij zullen u dan de tarieven tonen van onze collectieven.